ИЗВЕСТУВАЊЕ: Проектот „Централа“ го прекинуваме, но истиот ќе прерасне во нов и уште подобар проект, кој ќе се хостира на веб сајтот на БИТ КРАФТ.
Во меѓувреме, нема потреба да превземате ништо. Во следниов период дополнително ќе ве известиме со поопширно соопштение.
Нашата дружба ќе продолжи, но на повисоко ниво и со уште подобар квалитет. Ви благодариме што сте со нас веќе цела деценија.

Facebook

Twitter

YouTube

Y! Mail

Hotmail / Outlook

Gmail

Google